Geef jezelf of iemand anders eens een mooie fiets cadeau. Nu met Bol van Voordeel € 70,- korting bij aankoop van een Bikkel-fiets bij Bemelman Bikesport Lisse. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 19/01/2018

Scroll to top

Top

Geef jezelf of iemand anders eens een mooie fiets cadeau. Nu met Bol van Voordeel € 70,- korting bij aankoop van een Bikkel-fiets bij Bemelman Bikesport Lisse.

Geef jezelf of iemand anders eens een mooie fiets cadeau. Nu met Bol van Voordeel € 70,- korting bij aankoop van een Bikkel-fiets bij Bemelman Bikesport Lisse.

Bemelman Bikesport staat bekend om zijn sportieve racefietsen en mountainbikes maar zij hebben ook stoere schoolfietsen en transportfietsen met een retro look. Kortom voor iedereen hebben zij wel een fiets en nu ook nog eens extra prettig geprijsd.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij Bemelman Bikesport op alle Bikkel-modellen die zij hebben staan in hun winkel maar liefst € 70,- korting per fiets. Zo betaal je voor de hier afgebeelde Bikkel-fiets geen € 539,- maar € 469,-. Natuurlijk zit hier een gratis brengservice in de Bollenstreek bij.

Wist je dat Bemelman Bikesport nog een andere mooie Bol van Voordeel aanbieding heeft namelijk 10% korting op onderhoud en alle fietsaccessoires. Meer info klik op deze link.

Over Bemelman Bike Sport
Bemelman Bike Sport is een beleving voor de sportieve fietser die iets bijzonders wil. Een unieke fiets, waar er letterlijk maar één van op de wereld is. Door het customizen van racefietsen, mountainbikes, cross-, baan-, tour-, traffelfietsen en E-bkes, in elk gewenst ontwerp en kleurstelling. Wie zijn fiets door Bemelman Bike Sport laat personaliseren, ligt al direct een lengte voor. Natuurlijk kan men hier ook terecht voor de sportieve E-bike.

Met Bikepaint beschikt Bemelman Bike Sport over een uniek middel om je fiets nog persoonlijker te maken.

Inmiddels zijn ze Premium dealer van het merk Merida met 17 modellen o.a. Crossway’s, MTB, racefietsen en E-bikes. Artigiano (vakmanschap) is het eigen merk van Bemelman Bike Sport welke in de spuiterij geheel in eigen kleur en ontwerp gespoten kan worden en custom built opgebouwd. Vandaar …. We built your dream!

Wat: € 70,- korting op Bikkel modellen in de winkel
Wanneer: t/m 31 jan 2018
Waar: Kanaalstraat 20, Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-785549, info@bemelmanbikesport.nl en bemelmanbikesport.nl

 

1,021 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag