Lekker uit eten bij La Fontana in Lisse met 10% korting op de gehele rekening! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 19/01/2018

Scroll to top

Top

Lekker uit eten bij La Fontana in Lisse met 10% korting op de gehele rekening!

la fontana

‘Lekker naar de Italiaan!’ Die uitdrukking is in Nederland helemaal ingeburgerd en in Lisse is het Italiaanse restaurant La Fontana al vele jaren een begrip. Naast pizza’s heeft La Fontana ook een uitgebreid menu van pasta’s en authentieke Italiaanse vis- en vleesgerechten.

De actie

Liefhebbers van de Italiaan krijgen 10% korting op de gehele rekening bij restaurant La Fontana in Lisse op vertoon van hun Bol van Voordeel kaart.

Over La Fontana

La Fontana biedt u een uitgebreid assortiment pizza´s, pasta´s en andere typische vis- en vleesgerechten maar ook een wisselend weekmenu voor € 10, -. Op zaterdag is het een leuk idee om na het shoppen lekker te chillen met een drankje en een hapje. Bij mooi weer kunt u op het terras plaatsnemen. Ook voor groepen biedt La Fontana genoeg ruimte om comfortabel een heerlijke avond door te brengen.

Nieuw bij La Fontana: Italian Sharing Dinner! Dat is onbeperkt pizza en pasta eten voor slechts € 15,- per persoon. Lekker en niet duur!

Op verzoek serveert La Fontana ook glutenvrije pizza’s en pasta’s. Restaurant La Fontana is geopend op maandag t/m zondag van 17:00 tot 22:00.  Lunch van maandag t/m zaterdag vanaf 12.00 tot 16.00. Op dinsdag is la Fontana gesloten.

Liever op uw gemak thuis eten? Binnen de gemeente Lisse en Lisserbroek bezorgt La Fontana alle gerechten, vrijwel altijd binnen 30 minuten, bij u thuis! U kunt uw bestelling telefonisch of online doorgeven.

Wat: 10% korting op de gehele rekening
Waar: Kanaalstraat 22, 2161 JL Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas en niet in combinatie met andere acties
Informatie: 0252 -419671, LaFontana@ziggo.nl en www.LaFontana.nl

 

la fontana

4,330 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag