Diefstal preventie-set voor- en achterkentekenplaat nu €27,50 inclusief GRATIS montage! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/02/2018

Scroll to top

Top

Diefstal preventie-set voor- en achterkentekenplaat nu €27,50 inclusief GRATIS montage!

Diefstal preventie-set voor- en achterkentekenplaat nu €27,50 inclusief GRATIS montage!

Iedereen die het weleens heeft meegemaakt weet hoe vervelend het kan zijn: kenteken platen gestolen! Aangifte doen, nieuwe platen laten maken: het kost tijd en geld. Hoe fijn zou het zijn als je je dit allemaal kunt besparen? Met het Plate’s Lock systeem behoort het verlies van je dure kentekenplaat tot het verleden.

Over actie
Set voor zowel de voor- als achterkentekenplaat slechts €27,50 inclusief GRATIS montage!

Over Plate’s Lock
Diefstal van je kentekenplaat is een veel voorkomend en heel vervelend probleem. Zorg ervoor dat diefstal haast onmogelijk wordt met het  unieke anti-diefstal systeem van Plate’s Lock!

Een crimineel zal dankzij dit eenvoudige, maar effectieve systeem aanzienlijk langer bezig zijn om je kentekenplaat te ontvreemden. Een professionele crimineel zal zich dan ook na 2 seconden bedenken dat dit te lang gaat duren. Mocht hij je kentekenplaat alsnog willen ontvreemden, dan is de kentekenplaat dusdanig beschadigt dat deze niet meer te gebruiken is! Een fijn en veilig idee.

Plate’s Lock is het beste anti-diefstal systeem voor kentekenplaten, getest door ANWB, TNO en BOVAG. Plate’s Lock bestaat uit vier zelfklevende aluminiumstrippen per kentekenplaat en is op elk voertuig toepasbaar.

Wat: Autoschade John de Groot biedt u een set voor zowel de voor- als achterkentekenplaat aan, voor slechts €27,50 incl GRATIS montage!
Waar: Meer en Duin 17, 2163 HB Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-412310, info@johndegroot.nl en www.johndegroot.nl

mailplus3

1,260 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag