Topaanbieding voor de Sportliefhebber. GRATIS toegang tot de Drivingrange van Landgoed & Golfclub Tespelduyn - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 24/06/2018

Scroll to top

Top

Topaanbieding voor de Sportliefhebber. GRATIS toegang tot de Drivingrange van Landgoed & Golfclub Tespelduyn

Topaanbieding voor de Sportliefhebber. GRATIS toegang tot de Drivingrange van Landgoed & Golfclub Tespelduyn

Juni is een mooie maand om te starten met golfen of het weer eens op te pakken. Lekker buiten en genieten van het zomerweer. Dat kan natuurlijk alleen om lekker rustig te oefenen of gezellig met je maten een mooie slag slaan, terwijl er onderling toch een beetje competitie voelbaar is. Wie slaat het verst?

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas heb je de hele maand juni GRATIS toegang op de Drivingrange van Landgoed Tespelduyn te Noordwijkerhout en je krijgt er nog 1 gratis ballenmuntje .

Over Landgoed Tespelduyn
Bij Landgoed Tespelduyn kun je, het hele jaar door, fantastisch golfen. Indien je reeds in het bezit bent van een Tespelduyn baanpermissie of HCP 54 kun je bij Tespelduyn terecht voor het spelen van de 9-holes Bloembollenbaan. Tevens kun je gebruik maken van ons Training Centre, oefen je slag op de drivingrange of je korte spel op de putting, chipping & pitching greens.

Daar omheen kun je heerlijk genieten van de combinatie van sport en gezelligheid. En als je klaar bent, schuif je lekker even aan voor een drankje of een hapje in het restaurant of op het terras van Tespelduyn.

Wat: de gehele maand juni GRATIS toegang tot de Drivingrange + 1 ballenmuntje
Waar: Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout
Wanneer: tot en met 30 juni 2018
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas op de dag zelf
Info: 0252 – 241 333 en info@tespelduyn.nl en www.tespelduyn.nl

2,148 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag