Workshop fotografie in de Keukenhof mét gratis 16 GB kaart t.w.v. €18,95! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 23/04/2018

Scroll to top

Top

Workshop fotografie in de Keukenhof mét gratis 16 GB kaart t.w.v. €18,95!

workshop-fotografie-keukenhof

Combineer je bezoek aan de Keukenhof met een leuke fotografieworkshop! Op zondag 29 april 2018 geven twee professionele fotografen een inspirerende dagworkshop waar je handige tips, trucs en informatie ontvangt om betere foto’s te maken.

De actie
Pashouders van Bol van Voordeel kunnen ook deelnemen aan deze workshop. De kosten daarvan zijn €99,-. Hier is de entree voor de Keukenhof en het parkeren (€ 23,-) al bij inbegrepen. Pashouders ontvangen bij deelname aan de workshop een 16 GB kaart ter waarde van €18,95 helemaal gratis! Je fotografeert met je eigen spiegelreflexcamera. Zorg ervoor dat je een volle accu hebt en genoeg geheugen op de camera.

De workshopdag
De dag begint met wat theorie (in hun workshopruimte in Sassenheim) die je vervolgens in de praktijk brengt. Tijdens de workshop leer je optimaal gebruik te maken van je digitale spiegelreflexcamera, kom je meer te weten over scherptediepte, beweging en macrofotografie en ontvang je meer informatie over compositie, sluitertijden en belichting. De dag wordt afgesloten met het printen van de mooiste beelden die aansluitend worden besproken. Het volledige programma vind je op de site van foto-workshop.nl.

Aanmelden
De fotografieworkshop is op 29 april 2018 van 09:00 uur tot 16:30 uur. Tussen de middag is er een vrij te besteden pauze. Je kunt je eigen lunch meenemen, of iets bestellen in het restaurant. Je kunt je aanmelden via de website. Om gebruik te maken van de actie vul je het lidnummer in van jouw Bol van Voordeelpas. Neem de pas ook mee naar de workshop.

Aan het eind van de dag ga je naar huis met een grotere kennis van de mogelijkheden van je eigen camera en hoe je het gewenste eindresultaat kunt beïnvloeden.

Wat: Workshop fotografie in de Keukenhof mét gratis 16 GB-kaart t.w.v. €18,95!
Waar: Keukenhof, Lisse
Wanneer: op zondag 29 april. Let op: je moet je inschrijven voor deze workshop! Dat kan hier!
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-211177, info@foto-workshop.nl en www.foto-workshop.nl

552 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag